« 今シーズン初鍋 | トップページ | postcrossing(receive#57, send#70,71)
 オランダから、アメリカ・オランダへ »

2011年10月16日 (日)

なすと鶏もも肉のすっぱ煮

111014

Cpicon なすと鶏もも肉で酸っぱ煮♪ by 青空の月さま

お酢がたっぷり。お気に入りレシピです。
一昨日の晩ごはん。
This is my dinner of the day before yesterday.
It's the recipe I often make.
Using much vinegar, it is fairly sour, but tasty!
After I browned eggplants and chickens, which were dusted with starch, and then I added the well-stirred sauce which includes soy sauce  and vinegar and sugar, to the pan.



111014_2
副菜はほうれん草の白和え。
The side dish is the spinach salad dressed with tofu and sesame paste.

|

« 今シーズン初鍋 | トップページ | postcrossing(receive#57, send#70,71)
 オランダから、アメリカ・オランダへ »

おうちdeごはん&スイーツ2011」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




トラックバック


この記事へのトラックバック一覧です: なすと鶏もも肉のすっぱ煮:

« 今シーズン初鍋 | トップページ | postcrossing(receive#57, send#70,71)
 オランダから、アメリカ・オランダへ »