« レンズ豆の煮込みと鮭とごぼうの炊き込みご飯 | トップページ | NEWスリッパ »

2011年11月 1日 (火)

がっつりスペアリブ、野菜の揚げびたし

111028

金曜日の晩ごはん。豚スペアリブです。
This is my dinner of last Friday, the grilled sparerib.

111031 111031_
野菜の揚げびたしです。
初チャレンジメニューです。
ナス・パプリカ・タマネギを素揚げしてタレに浸けました。
おいしくできました。
旦那サマの評判も上場だったのでまた作ります。
レシピはクックパッドから↓。

Cpicon 信州の畑より~ 夏野菜の煮びたし♪ by わかばのあおちゃん

Various vegetables were soaked in soy sauce based sauce after fried.
This time I used a paprika, eggplants, onions.
They were tasty, so I will make them again.
Side dishes were the stir fried sprout and chinese chive, and tomato avocado salad.
These are my dinner of yesterday.

|

« レンズ豆の煮込みと鮭とごぼうの炊き込みご飯 | トップページ | NEWスリッパ »

おうちdeごはん&スイーツ2011」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




トラックバック


この記事へのトラックバック一覧です: がっつりスペアリブ、野菜の揚げびたし:

« レンズ豆の煮込みと鮭とごぼうの炊き込みご飯 | トップページ | NEWスリッパ »