« touchnote ポストカード  !追記!addition! | トップページ | postcrossing(receive#270~272) フィンランド、スイス、エストニアから »

2012年9月13日 (木)

豚バラと大根の蒸し煮

豚バラと大根の蒸し煮

煮物にちょっとお塩入れすぎちゃった しょっぱい…

 

味噌汁は大和いも入り

すりおろした大和いもは先にお椀に入れておいて

後から味噌汁を注ぎ入れます

他の具はえのきとワカメ。



*Braised DAIKON radish and pork with soy sauce and lemon juice.
I added salt  too much.... (><)

*Miso soup with grated yam.
This time I used Yamato-imo, a kind of yam.
It's very sticky.
I put it into a bowl before pouring the soup.
Other ingredients are ENOKI mushrooms and WAKAME.



|

« touchnote ポストカード  !追記!addition! | トップページ | postcrossing(receive#270~272) フィンランド、スイス、エストニアから »

おうちdeごはん&スイーツ2012」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




トラックバック


この記事へのトラックバック一覧です: 豚バラと大根の蒸し煮:

« touchnote ポストカード  !追記!addition! | トップページ | postcrossing(receive#270~272) フィンランド、スイス、エストニアから »