« 彩都りくろーおじさんの店へ | トップページ | 軟骨の唐揚げとか »

2017年3月27日 (月)

postcrossing(send#959~961) ドイツ、オランダ、フランスへ

ポスクロ送信959通目、ドイツへ。
170314poscro_send0959_jp9422231  170327poscro_send0959_jp9422232
料理が好きという男性へレシピカードを選びました。
タラと野菜のフライです。
postcrossing(sent) #959 : to Germany
I chose the recipe card for the man who likes cooking.
It's deep-fried cod and vegetables with tartar sauce.










960通目、オランダへ。 
170327poscro_send0960_jp9438761 170327poscro_send0960_jp9438762 
松江城と桜です。すでにカードは到着していて、
registerのメッセージの前に私のプロフィールを見てくれたそう。
北ブラバント州のローカルフード、"worstenbroodje"という食べ物を紹介してくれました。
ググったらソーセージパンですね。美味しそう。
日本人も絶対好きでしょう。っていうか、ソーセージパンってあるしね。
postcrossing(sent) #960 : to the Netherlands
It's Matsue Castle  with cherry blossoms in Shimane prefecture.







961通目、フランスへ。
170315poscro_send0961_jp9438891_2  170327poscro_send0961_jp9438892
料理が好きな人へ四川風湯豆腐のレシピカードを送りました。
フランスなら豆腐も手に入りそうだしね。
このカードもすでに届いていて、日本の食べ物は好きだそうで、豆腐は特に好きとのこと、良かった♪
postcrossing(sent) #961 : to France
I sent the recipe card of "Yudofu(boiled tofu) ".
Put water, kelp, and tofu into a hot pot, and boil it.
Don't overheat it too much.
Dish out tofu into a small bowl, and top with some condiments, for example, sesame, chopped long green onion, grated ginger and etc.
Then, add soy sauce or Ponzu(mixture sauce of soy sauce, citrus juice and etc).








POSTCROSSING
https://www.postcrossing.com/

|

« 彩都りくろーおじさんの店へ | トップページ | 軟骨の唐揚げとか »

postcrossing」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




« 彩都りくろーおじさんの店へ | トップページ | 軟骨の唐揚げとか »